Lehtesirat dhe sherbimet

Sherbimet Tona

Recepsioni

24/ore Recepsion

Kontrolli i mundshëm pas orës 14:00 *

i ftuari mund të kontrollojë më herët nëse dhoma është e disponueshme; në rast se dhoma nuk është e gatshme, mysafiri mund të ruajë bagazhin në pritje derisa dhoma të jetë gati

Kontrolli i fundit nga ora 12:00

ju lutemi informoni pritjen në kohën e duhur nëse keni nevojë për një check-out të vonë, dhe ne do të përpiqemi të pranojmë kërkesën tuaj

Ushqimi & Bari

- Mengjesi 07:00 -10:30

Produkte pa gluten për mëngjes

Mëngjesi i hershëm (sipas kërkesës)

- Bar

- Sherbim Dhome

Sherbim Ushqimi sipas kerkeses

Facilitete

Kondicionim autonom në të gjitha dhomat

Internet falas ne te gjitha dhomat

Sallë pritjeje biznesi me Wi-Fi falas (në dispozicion 12:00 - 20:00)

Wi-Fi falas në dhomat e takimeve, lobi dhe bar

Tualet

Ambjent miqesor per njerez me Aftësi të kufizuara

Zone Parkimi

Sherbimet

Stafi shumë gjuhësor Anglisht/Italisht

Ambjent miqesor per kafshe

Sherbimi i zgjimit ne mengjes

Marrja me qira e makinave

Lavanderi

Shërbimi i hekurosjes

Laptop / Tablet me qera

Lejohet Duhani

Fotokopje/Printim/Fax

Cmime të veçanta në restorante dhe qendra bukurie pranë

Te besh ate qe duhet,
ne kohen e duhur.

16

Dhomat

3

Kate

15

Stafi

32

Sherbimet

sqAlbanian