Dhome Dopio

Metro Hotel Tirana

2 GUESTS

45 mq²

/ PER NIGHT

-

-

MON

TUE

WED

THU

FRI

SAT

SUN

PREV WEEK

DAY

PRICE

06/07/2021

06/08/2021

06/09/2021

06/10/2021

06/11/2021

06/12/2021

06/13/2021

CURRENT WEEK

DAY

PRICE

06/14/2021

06/15/2021

06/16/2021

06/17/2021

06/18/2021

06/19/2021

06/20/2021

NEXT WEEK

DAY

PRICE

06/21/2021

06/22/2021

06/23/2021

06/24/2021

06/25/2021

06/26/2021

06/27/2021

WEEK PRICE

Gjerë dhe plotësisht i pajisur me gjithçka të nevojshme për ju pune ose pushim, the Double King bed room will deliver a memorable experience. Stylish furniture and modern bathroom, noise reduction building technology, touch panel devices, comfortable large beds, optimized working areas, are the key elements for this choice.  

room Services

Mengjes Kontinental

Shpejtesi e larte interneti ne cdo dhome

Mini Bar

Free Room service for beverages from our bar

Flat screen Tv (international digital and cable channels)

Private Bathroom

Set i plotë i peshqirëve

Tharese Flokesh

Courtesy kit

Telefon

Ndricues Tavoline

Karikues shtesë (sipas kërkesës)

Safe case

Working desk

Autonomous Air conditioning

CHECK-IN

17

Qer
CHECK-OUT

18

Qer
GUESTS

1

NIGHTS

1

Similar rooms

Metro Hotel Tirana

Single Room

1 GUESTS

15 mq²

Situated on the second floor, modern and cozy, the single room is equipped with everything needed either for work or relax for travelers who prefer time on their own. The working spot offers a comfortable desk whether you are preparing your work or your pleasure plans. Stylish furniture, perfect harmony of spaces and lights, and a complete full set of amenities will deliver a satisfying experience for your stay.

BOOK NOW FROM

Metro Hotel Tirana

Twin Room

2 GUESTS

40 mq²

The twin room is situated on the second floor and faces the quiet street where the hotel is located. It has two large single comfortable beds placed wisely to optimize the living and working area of the guests. A great choice for those who travel in good company.

BOOK NOW FROM

Metro Hotel Tirana

Dhome Dyshe

2 GUESTS

40 mq²

Offering the same exellent spaces, comfort, fine furniture and distinctive services of all our double rooms, the Twin room concept is based on dynamic change of the situations of our guests. The bed’s clip system allow us to quickly separate or join them together without affecting the sleep and comfort quality.

BOOK NOW FROM

Metro Hotel Tirana

Disabled friendly room

2 GUESTS

30 mq²

Dhoma miqësore per njerez me aftësi të kufizuara është një dhomë dyshe, e vendosur në katin e parë që lehtë arrihet nga salla kryesore dhe është e dizajnuar në përputhje me nevojat e kërkuara. Mobiljet dhe shërbimet e bukura plotësojnë lehtësirat speciale të banjës si garanci për cilësinë e shërbimit qoftë për mysafirë të vetmuar me aftësi të kufizuara ose të ndihmuara.

BOOK NOW FROM
sqAlbanian