Dhomat

CHECK-IN

19

Pri
CHECK-OUT

20

Pri
GUESTS

1

NIGHTS

1

Max Night Price :

Services :

Karikues shtesë (sipas kërkesës)

Ndricues Tavoline

Telefon

Courtesy kit

Tharese Flokesh

Set i plotë i peshqirëve

Mini Bar

Mengjes Kontinental

Private Bathroom

Autonomous Air conditioning

Flat screen Tv (international digital and cable channels)

Free Room service for beverages from our bar

Safe case

Working desk

Shpejtesi e larte interneti ne cdo dhome

Extra Services :

Extra bed on request

Copies/Printer/Fax

Phone calls

Minibar/Bar drinks

Laptop/tablet rental

Breakfast room service

International journals (digital version)

Branch Stars :

Metro Hotel Tirana

Dhome Dopio

2 GUESTS

45 mq²

Puna dhe relaksi mund të bashkjetojnë në harmoni në dhomën dopjo me krevat “King size”. Veshja e hijshme e dhomës, stili i ndertimit qe siguron qetësi maksimale, moderniteti i paneleve touch, krevatet relaksuese dhe hapsirat e bollshme për të punuar janë elementët karakterizues në zgjedhjen tuaj.

Continental Buffet Breakfast High speed Wi-Fi/room cable internet Minibar Free Room service for beverages from our bar Flat screen Tv (international digital and cable channels) Private Bathroom Full set of towels Hairdryer Courtesy kit Telephone Table lamps Extra charge adapters (on request) Safe case Working desk Autonomous Air conditioning FULL INFO

Metro Hotel Tirana

Single Room

1 GUESTS

15 mq²

Situated on the second floor, modern and cozy, the single room is equipped with everything needed either for work or relax for travelers who prefer time on their own. The working spot offers a comfortable desk whether you are preparing your work or your pleasure plans. Stylish furniture, perfect harmony of spaces and lights, and a complete full set of amenities will deliver a satisfying experience for your stay.

Continental Buffet Breakfast High speed Wi-Fi/room cable internet Flat screen Tv (international digital and cable channels) Autonomous Air conditioning Free Room service for beverages from our bar Minibar Private Bathroom Full set of towels Hairdryer Courtesy kit Telephone Table lamps Extra charge adapters (on request) Safe case Working desk FULL INFO

Metro Hotel Tirana

Twin Room

2 GUESTS

40 mq²

The twin room is situated on the second floor and faces the quiet street where the hotel is located. It has two large single comfortable beds placed wisely to optimize the living and working area of the guests. A great choice for those who travel in good company.

Continental Buffet Breakfast High speed Wi-Fi/room cable internet Flat screen Tv (international digital and cable channels) Autonomous Air conditioning Free Room service for beverages from our bar Minibar Private Bathroom Full set of towels Hairdryer Courtesy kit Telephone Table lamps Extra charge adapters (on request) Safe case Working desk FULL INFO

Metro Hotel Tirana

Disabled friendly room

2 GUESTS

30 mq²

Dhoma miqësore per njerez me aftësi të kufizuara është një dhomë dyshe, e vendosur në katin e parë që lehtë arrihet nga salla kryesore dhe është e dizajnuar në përputhje me nevojat e kërkuara. Mobiljet dhe shërbimet e bukura plotësojnë lehtësirat speciale të banjës si garanci për cilësinë e shërbimit qoftë për mysafirë të vetmuar me aftësi të kufizuara ose të ndihmuara.

Continental Buffet Breakfast High speed Wi-Fi/room cable internet Flat screen Tv (international digital and cable channels) Autonomous Air conditioning Free Room service for beverages from our bar Minibar Private Bathroom Full set of towels Hairdryer Courtesy kit Telephone Table lamps Extra charge adapters (on request) Safe case Working desk FULL INFO
sqAlbanian